Jump to content


Photo

Backups Donīt Work? Any Suggestions ?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 soulfly31

soulfly31

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 21 May 2003 - 08:17 PM

Hi

I just made backups of my games to be on the safeside. My problem is that transworld snowboarding doesnt work on the harddisk. It says the disc may be damaged or dirty? Does anyone now how to fix this problem? The other backup problem is Colin Mcrae 3. There is only a white screen when I start the game. Any helps on that?

Iīm using pal xbox ver. 1.0. Ofcourse I can use the original ones no problems but I woudl like to have a copy of them.

Edited by soulfly31, 21 May 2003 - 08:43 PM.


#2 Mr Ed

Mr Ed

    Hacking Horse

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,588 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 May 2003 - 08:31 PM

Based on the information you supplied I can say for certain it was a mistake you made in the backup process.


#3 jwarrior

jwarrior

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 155 posts
  • Location:USA

Posted 22 May 2003 - 12:25 AM

Yeah not much info. Bad media would be my guess.

#4 soulfly31

soulfly31

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 22 May 2003 - 06:06 AM

QUOTE (jwarrior @ May 22 2003, 01:25 AM)
Yeah not much info. Bad media would be my guess.

Thanks for all the replies. But how can it be a bad media since they are on the hd? I have treid to backup them many times to the hd with no luck.

#5 soulfly31

soulfly31

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 22 May 2003 - 07:31 AM

I got it working! Thanks for the help guys!

#6 blaag

blaag

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 22 May 2003 - 12:42 PM

darn dude, im getting nothing but reboots on most of my hdd backups of late. are the new titles i purchased got sum new copy protection, or is it just my system sux.....

#7 leobag

leobag

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts

Posted 31 May 2003 - 01:11 AM

I am getting the same errors (for TWsnow)... how'd you get it working?

Thanks,
[=]

#8 chrishad95

chrishad95

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 06 August 2003 - 04:49 PM

I'm having the same problem whether I put the game on the HD or onto a DVD-R ... Same DVD-r's I use for all my backups.

#9 sCoTxXx

sCoTxXx

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 posts

Posted 06 August 2003 - 04:56 PM

New games need to be patched to remove the media check. Do a seach or look in xeeros signature, he has a link there.

#10 jz28

jz28

    XLink Crew Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,621 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 06 August 2003 - 05:20 PM

QUOTE (sCoTxXx @ Aug 6 2003, 01:56 PM)
New games need to be patched to remove the media check. Do a seach or look in xeeros signature, he has a link there.

notice how he said NEW games....and there is no "NEW" copy protection either...this is a media check with most NEW games. not some sort of stupid copy protection.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users