Jump to content


Photo

Gow Not Loading Textures


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Deltagunner

Deltagunner

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts
  • Location:Ames, IA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2006 - 05:01 PM

Whenever I play GOW, both backup and original, for more then like 15-20 minutes. The textures on the game don't seem to load right away. Some will load but others it takes like up to 5 seconds or so after the level has started to load. I just wanted to know if i console was on its way to death. Or if anyone else had this issue and maybe it was normal?

Edited by Deltagunner, 28 December 2006 - 05:02 PM.


#2 dedzombie

dedzombie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 28 December 2006 - 05:04 PM

Mine has done that while playing split screen, but only on the bottom screen and never more than like 15 seconds after loading a level

#3 bigg92

bigg92

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 200 posts
  • Location:New Jersey
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2006 - 10:02 PM

omfg 15 - 20 minutes?!?! thats crazy. It somtimes happens to me during online play but no longer than 5 seconds.


Edited by bigg92, 28 December 2006 - 10:03 PM.


#4 C o s m o

C o s m o

    X-S Messiah

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,296 posts
  • Gender:Male
  • Location:Arlington, Tejas
  • Interests:The Shocker, mudbutt, luge lessons, buggery.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2006 - 10:46 PM

Mine does the same thing. I don't think it's anything about which to worry.
Moving...

#5 HamSandwhich

HamSandwhich

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 506 posts
  • Location:England, West Yorkshire
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 December 2006 - 02:13 AM

QUOTE(bigg92 @ Dec 28 2006, 11:09 PM) View Post

omfg 15 - 20 minutes?!?! thats crazy. It somtimes happens to me during online play but no longer than 5 seconds.



#6 Deltagunner

Deltagunner

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts
  • Location:Ames, IA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 December 2006 - 04:24 AM

15-20 seconds not minutes my bad. Well I guess if others are having I won't worry to much about it.

#7 kics

kics

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts
  • Location:borderland
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 31 December 2006 - 08:15 AM

i noticed the loading takes longer when displaying 1080i resolution than when loads 480p resolution.....

#8 evilgizmo

evilgizmo

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 201 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 31 December 2006 - 06:41 PM

happens to me all the time/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users