Jump to content


Photo

Graphics All Weird


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 bassv2

bassv2

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 39 posts

Posted 30 December 2006 - 08:43 AM

I was playing Gears of War, everything was fine.

Then I played it couple hours later... All the graphics were quite messed up. Marcus had like a slightly glowing head (while in aim mode), the textures were all kinda mushy, and weren't defined. Everything just didn't look right.

Is this signs of a damged GPU ?
I beleive some moisture also got into the DVD Drive, if that woudl cause any of the problems I've had.


thanks biggrin.gif

Edited by bassv2, 30 December 2006 - 08:45 AM.


#2 Flaming Tornado

Flaming Tornado

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 December 2006 - 10:34 AM

Moisture in any part of Xbox 360 usually is not a good thing.
Just bring it back to your purchase location and get it replaced, simple as that.

+ If it was fine before the moisture, then its probably not the GPU because you said moisture got into the DVD drive, please correct me if im wrong

Edited by Flaming Tornado, 30 December 2006 - 10:36 AM.


#3 THEsirloin

THEsirloin

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 131 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 11 January 2007 - 06:33 PM

I had a similar issue!! straight after the patch i got wierd blue hazzy effects on my screen! they stayed there for about an hour then i left my xbox and played it again a day for a few hours in all single player split screen and live and the problem has disapeered infact i would even say it looks better than before which is well wierd the coulours look more vibrant!! i' still waiting for my 360 to break agin tho!!!

#4 BigAl2828

BigAl2828

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 January 2007 - 04:57 AM

i agree


#5 RiPpN-N-TrIppN

RiPpN-N-TrIppN

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 448 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 January 2007 - 06:13 AM

sounds like your GPU could be overheating
a little moisture on the gpu wouldnt do much
rember that thing gets damm hot damm fast so what ever is on there would go pretty quick
Rip


#6 andi_06

andi_06

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 122 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 January 2007 - 08:25 AM

Im pretty sure the fall update pushes the 360s harder, I never had any probs from purchase then after I updated I would get blue checker dots and textures not loading properly on gow, at first It wasnt very often then It got to the point where I got 3red lights and 102 error.

Heat gun, followed by new thermal paste on both gpu and cpu have fixed it since Its still going strong, maybe I got lucky, Im just thankful it all worked out for myself, goodluck.

Oh and if you have a warentee just get it replaced smile.gif

#7 vanman2712

vanman2712

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 February 2007 - 08:10 PM

Hi has anyone suffered with a timing issue on GOW? there seems to be a delay from when the gun is fired till the shots appear,yet the game still proceeds?? any suggestions would be helpful.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users