Jump to content


Photo

Need Help Bios


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 xboxjester

xboxjester

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 18 January 2007 - 12:20 AM

I have a 1.5v xbit, and i got it from the junk the board is fine but on the usb flash module the bios dipswitches are missing so i just solderd the first two set of wires togather. the xbox boots but flashes red green. meaning there aren't any bios. I flashed the chip in bios setting four and but 256k bios on the first bank. i even verified and read the bios off the mod. everything checks out fine what do i need to do. Do i need to fill up the rest of the banks on setting 4 or do i need to get a dipswitch from someone.

#2 xboxjester

xboxjester

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 18 January 2007 - 10:35 PM

Update I have flashed with cromwell, xbit original bios and evox all 256k bios all flash fine and verify and i can even read the bios back of the chip. on the xbit bios my xbox starts up the indicator light stays green but nothing comes on the screen. if i remove the chip the xbox boots up normally, i have checked the placement several times and i believe it to be as well placed as i can. Does any one have a bad xbit that i can buy there usb/dipswitch pad from ? Or does anyone no which of the yellow/ black wires i can solder together to get it boot any bios banks ???? Would really appreciate some help.

#3 Silentscream__

Silentscream__

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,202 posts
  • Location:North London, UK.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 20 April 2007 - 10:16 AM

I would try flashing every bank with the evox bios, I cant remember what setting you will get from bridging that part of the switches.

What happened to it anyway why are there no dip switches?

Anyway try flashing the whole chip with the latest evox bios and see if you can boot that way.

You might want to try removing the solder bridge if that doesnt work and try again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users