Jump to content


Photo

Sudden Stop


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 blindguyinanorgy

blindguyinanorgy

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 22 January 2007 - 05:47 AM

my xbox had been working perfect for at least a year. now its all fucked up. a month back i noticed that i could no longer boot to original bios. now i cant boot to anything but the chip. when i boot to a regular bios it turns off and turns back on to the chip. when i boot to a bios with my eeprom back up (and one off the net) i get blinking red.

smartxx says there is nothing wrong with the eeprom

do soldered connections just fall off after at least a year of working? i opened up the box and cleaned it and everything looked ok.



#2 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 February 2007 - 06:29 PM

Something must be lose, check your connections again, maybe even with a magnifying glass, especially the D0 point.

#3 blindguyinanorgy

blindguyinanorgy

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 13 July 2007 - 11:08 PM

im pretty sure that if i can get the welcome screen the d0 point is ok. i did check all the points they look fine. i fixed a couple things that didnt look so good but that didnt help




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users