Jump to content


Photo

Evox With X-chip


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cowboyjak224

cowboyjak224

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 07 February 2007 - 08:54 AM

Do I need to still put evox on a cd with the x-chip and what is the x-chip process to get evox on it ne way?

#2 pricemeista33

pricemeista33

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 555 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 April 2007 - 05:38 PM

Try to be as clear as possible when asking questions for there should be clarity in what you need. Check the forums out in the pinned sections to get you started. Look at the top of the pages, there are sections called "Tutorial Sections" or "tut" for short. The links are sometimes followed by numbered little white boxes. They represent the number of pages of that particular link. So go get started and read!

#3 Dirty123

Dirty123

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 14 May 2007 - 01:29 AM

QUOTE(cowboyjak224 @ Feb 7 2007, 04:30 AM) View Post

Do I need to still put evox on a cd with the x-chip and what is the x-chip process to get evox on it ne way?

your best bet dude is to use a installer like CD loader 4 or slayers installer 2.7 http://slayer.xbox-scene.com/ there is the site read and it will help you out ...

dirty123......

#4 Mab1376

Mab1376

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 28 May 2007 - 05:25 AM

i tried slayers 2.7 installer many times with no success, i cant get the damn disc to boot

i just installed the x-chip with v1.3 bios on a v1.4 console with a new 160GB Seagate HDD.

i know its installed correctly because i get the new splash screen and can enter into the setup by hitting start, but it wont boot the disc, just gets the service required splash.

any ideas?

i tried memorex cd-rw phillips cd-r and sony dvd-r all at 4x with no luck

#5 pricemeista33

pricemeista33

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 555 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 July 2007 - 01:46 AM

Make sure that you are using a "Philips DVD ROM" which seems to work best when it comes to reading media of all types. Many times it's just the DVD Rom that can't or will not read certain media. The Thompson drive is very picky on what it will read. The Sammy drive will read quite a few types of media but I like the Philips over all! Something as simple as that can ruin your whole day trying to figure out what the heck is wrong.

#6 tyler89

tyler89

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 05 March 2008 - 03:52 PM

i got a problem with my x-chip it will not load the bios installed ive checked all the D0 wire connection and the seating of the chip which is all ok i then tryed it in my 1.6 xbox rebuilt the LPC ports and installed evox 1.3-1.6 bios which loaded in that so i changed it all again and it still will not load in my 1.5 xbox it will only boot to ms dash or sometimes frags any suggestions?

#7 gixie

gixie

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:unknown

Posted 20 October 2008 - 04:52 PM

Most likely, it is a connection problem...Check your solder points and try again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users