Jump to content


Photo

After Slayers Install V2.1


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 livkn

livkn

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts

Posted 28 May 2003 - 03:03 AM

I recently replaced my original hdd wasnt sure how to configure it, so i used slayer to install. It installed everything fine but it seems i have to use the disk to flash the chip. could someone point me in the right direction how to configure evox.ini so i can do it from the dash.

p.s I tried the tutorials for evox but when i tried to read them it asked for user name and password linking to dickweed and i got access denied.

#2 roar

roar

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,399 posts

Posted 28 May 2003 - 03:21 AM

If that link is broken try here...

http://homepage.ntlw.....0the EVOX.htm

As found in a post in the FAQ section of this very board!

http://forums.xbox-s...ST&f=23&t=32875

#3 livkn

livkn

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts

Posted 28 May 2003 - 05:29 AM

followed the tut. that u linked me to, did what it said.But no luck. I tried to put it in system management menu.
Item"flash Bios",@1
I also created a bios folder but that is not the prob.I need to get evox to display the flash bios text, so i dont have to put the bloody disc in when i want to change the bios on my chip. I have tried everything that my limited experience can think of.
please help!

#4 livkn

livkn

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts

Posted 28 May 2003 - 06:29 AM

Worked out how to do it. Thanks for the help ROAR. Much appreciated.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users