Jump to content


Photo

Hi All


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 smithrookie

smithrookie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 06 April 2007 - 11:01 PM

Hi all
I just purchased guitar hero II and i can't seem to get the controller to work right. It turns on, but the controller just keeps pressing buttons on its own. I have modded firmware and tried it on a friends box that isn't modded and it worked on his? WTF, anyone have any ideas??? It is modded with maximus garyopa v2.3 steath firmware
THanks

#2 ScrewinGates

ScrewinGates

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 285 posts
  • Location:the mnts. of western nc
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 06 April 2007 - 11:49 PM

try a diffrent usb port

#3 smithrookie

smithrookie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 07 April 2007 - 12:04 AM

I have tried all three! And still wont work? I have even restored the original firmware just in case something was messing up, and still no go. Do you think the USB ports are bad?

Edited by smithrookie, 07 April 2007 - 12:18 AM.


#4 hamwbone

hamwbone

    X-S Hacker

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:AS SEEN ON TV
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 07 April 2007 - 01:18 AM

have you tried trurning the guitar for another?!?

#5 smithrookie

smithrookie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 07 April 2007 - 01:42 AM

Yep..returned right away after i found it not working...but the second did the same thing, so i tried two different friends box's, one modded and one not. The modded one didn't work either but the non modded worked fine! I can't for the life of me figure out what is going on. It recognizes the controller but it acts like a button is stuck and when you play it without hitting any buttons, they will light up rapidly showing that something is activating them.

#6 JustDanMI

JustDanMI

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 665 posts
  • Location:Hazel Park, MI
  • Interests:outdoors and gaming
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 April 2007 - 11:48 AM

HMMMMM, another guitar hero problem with a modded box. Things are looking a little fishy with the flashed drives. Here's another post of another person having a problem similar to yours:

http://forums.xbox-s...howtopic=596412

It's probably just coincidence.

#7 smithrookie

smithrookie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 08 April 2007 - 08:28 PM

I managed to find the problem....for some reason, my apartment has some sort of interferance in the living room area, both my apt and my friends upstairs both boxes have the interferance, but as soon as i took the box to my bedroom and used my lcd tv in there, it works!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users