Jump to content


Photo

Constant Drive Access?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 fryfrog

fryfrog

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 10 April 2007 - 12:58 PM

So ever since I started using (and loving) MC360 with XBMC, I have noticed that my HD access LED that is part of my mod chip / front panel is flashing constantly. Is this a bug? Erm, maybe not? It sure makes me less happy to leave my xbox on all the time and I am pretty sure the drive isn't spinning down according to XBMC settings. Has anyone else noticed this?

#2 Blackbolt

Blackbolt

    Skin God

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,582 posts
  • Location:England
  • Interests:Graphic Design
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 10 April 2007 - 06:49 PM

The tape must have fallen off...

Edited by Blackbolt, 10 April 2007 - 07:01 PM.


#3 ScrewinGates

ScrewinGates

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 285 posts
  • Location:the mnts. of western nc
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 11 April 2007 - 04:53 AM

thats funny

#4 fryfrog

fryfrog

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 11 April 2007 - 11:35 PM

Ah yes, that was indeed the problem. I've re-applied the tape and now I can't see any symptoms.

Er... so this is perfectly normal?

#5 skyzerr33

skyzerr33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 953 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 12 April 2007 - 06:32 AM

Yeah disable the background animation. or just leave the tape on tongue.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users