Jump to content


Photo

Backups Work But Originals Dont


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 manse

manse

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 20 April 2007 - 04:52 PM

Hi,

I flashed my Samsung MS28 with Xtreme 5.2C - everything went fine and my initial test proved that my originals and their backups worked.

Then I was playing one of the backups and after about 20mins the game hung - 1st of all the drive went quiet, then the sound stopped, then I got the dirty disc error. So I thought nothing of it (this kind of thing used to happen with my oringals pre-flashing anyway) and I powered off.

Anyway, since then none of the originals work, I get the 'insert disc into an xbox' screen. The strange thing is, my backups continue to work fine!

I'm a bit stumped. Could it be something to do with the drive speed (as its flashed with C)?

Any ideas?

Thanks


#2 KarlosB

KarlosB

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 225 posts
  • Location:West Yorkshire UK
  • Interests:Xbox, Football, Pc Gaming, Fishing, Cars, Ladies...ect, ect.
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 20 April 2007 - 05:09 PM

try re-flashing it with a different version (i would try A).

#3 manse

manse

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 20 April 2007 - 05:16 PM

Thanks Karlos,

That was what I was thinking, just looking for reassurance I guess.

I'll give it a go and let you know


#4 gallie

gallie

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 April 2007 - 11:48 PM

is the A version the best version to use? I have a ms28 and i used the D version? sometimes some games movies skip could this be why?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users