Jump to content


Photo

Mc360 Update Broken?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gvdevil

gvdevil

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts
  • Location:Grand Rapids, MI
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 21 April 2007 - 06:57 PM

Just installed the latest T3CH build (4-20-2007) and now the auto-update check asks for a new "label" each time it runs. It automatically has the label of "1.04". When I turn off update check this message goes away.

gvdevil

PS - I have the latest version (1.04a) of MC360 installed as well.

Edited by gvdevil, 21 April 2007 - 06:58 PM.


#2 timdog82001

timdog82001

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 877 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 May 2007 - 09:45 PM

QUOTE(gvdevil @ Apr 21 2007, 11:33 AM) View Post

Just installed the latest T3CH build (4-20-2007) and now the auto-update check asks for a new "label" each time it runs. It automatically has the label of "1.04". When I turn off update check this message goes away.

gvdevil

PS - I have the latest version (1.04a) of MC360 installed as well.


I think they already know about this, but yeah. I have the latest SVN and it still does it....Oh, except mine doesn't automatically have the label of 1.04. Mine's just blank.

#3 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 02 May 2007 - 10:18 PM

try installing Xboxmediacenter - April 29th 2007 Svn Rev8692 Build
it was fixed in between 20th and 29th




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users