Jump to content


Photo

Vlc And Yellow Dog, One Big Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 carrico

carrico

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts
  • Location:Portugal
  • Interests:Benfica
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 May 2007 - 10:21 PM

When i do yum install vlc i get this error:
CODE
[root@localhost ~]# yum update
Loading "installonlyn" plugin
Setting up Update Process
Setting up repositories
freshrpm-frpm [1/7]
http://ayo.freshrpms.net/fedora/linu...ta/repomd.xml: [Errno 12] Timeout: <urlopen error timed out>
Trying other mirror.
Cannot open/read repomd.xml file for repository: freshrpm-frpm
failure: repodata/repomd.xml from freshrpm-frpm: [Errno 256] No more mirrors to try.
Error: failure: repodata/repomd.xml from freshrpm-frpm: [Errno 256] No more mirrors to try.
[root@localhost ~]#


Any ideas?

PS: I get the same error in yum update

#2 epsilon72

epsilon72

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,213 posts
  • Location:Arizona
  • Interests:updating my interests section of my profile
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 06 May 2007 - 11:23 PM

QUOTE(carrico @ May 6 2007, 02:57 PM) View Post
When i do yum install vlc i get this error:
CODE
[root@localhost ~]# yum update
Loading "installonlyn" plugin
Setting up Update Process
Setting up repositories
freshrpm-frpm [1/7]
http://ayo.freshrpms.net/fedora/linu...ta/repomd.xml: [Errno 12] Timeout: <urlopen error timed out>
Trying other mirror.
Cannot open/read repomd.xml file for repository: freshrpm-frpm
failure: repodata/repomd.xml from freshrpm-frpm: [Errno 256] No more mirrors to try.
Error: failure: repodata/repomd.xml from freshrpm-frpm: [Errno 256] No more mirrors to try.
[root@localhost ~]#


Any ideas?

PS: I get the same error in yum update

Are those the default repositories or something you added?


#3 carrico

carrico

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts
  • Location:Portugal
  • Interests:Benfica
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 May 2007 - 12:07 PM

QUOTE
Are those the default repositories or something you added?


With both, i'm using the ones in VLC site.

#4 epsilon72

epsilon72

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,213 posts
  • Location:Arizona
  • Interests:updating my interests section of my profile
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 08 May 2007 - 07:51 PM

QUOTE(carrico @ May 7 2007, 04:43 AM) View Post


With both, i'm using the ones in VLC site.


I'm not sure what could be going on....have you tried installing MPlayer instead?


#5 Lurple

Lurple

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 17 July 2007 - 08:01 PM

QUOTE(epsilon72 @ May 8 2007, 03:27 PM) View Post

I'm not sure what could be going on....have you tried installing MPlayer instead?



Mplayer wouldn't play things in full screen for me. I got weird green bars when I tried it. If you know how to get around that I'd love to know.

Try this tutorial for installing VLC, it worked for me when I put in the new repository files:
http://www.tbreak.co...ead.php?t=38117




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users