Jump to content


Photo

Re-adding X2 5035 To Xenium Launch Menu


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mrjason

mrjason

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 12 June 2007 - 09:50 PM

Hi folks, got a modded xbox problem (Xenium 24K) here. I accidentally deleted my X2 launch Item from the launch menu in the Xenium OS. Unfortunately, for whatever reason I can't ftp into the xbox and see the other drive partitions. I can ftp into the xenium os but only come to a menu where I can either launch, flash, reboot or shutdown.

It's frustrating but I'm working furiously to get this resolved. I have all the .bins I need and .config files but i just can't seem to get things going correctly. Whenever I try to flash the os and add a new x2 bin it just reboots to the main xbox retail menu. I can't ftp into the xbox to add the config files so it's just this crazy cycle.

What am i missing?

Before i made my blunder, all was working correctly but now, not so much.

I'd really appreciate any help on this issue.




#2 Movax

Movax

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,520 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 13 June 2007 - 12:37 PM

Probably you should post here: http://forums.xbox-s...hp?showforum=67


#3 CJLee89

CJLee89

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,470 posts
  • Location:Marion, Ohio
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 14 June 2007 - 07:29 PM

look at the ice guide or spice guide in my sig. scroll through the PDF file until you see "Setting up an additional bios" (page 34). it will take you through it step by step with screen shots.

Edited by CJLee89, 14 June 2007 - 07:29 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users