Jump to content


Photo

Annoying Glitch


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 47_M450N_47

47_M450N_47

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,230 posts
  • Location:North Alabama
  • Interests:Xbox modding, anything with computers and networking. Gaming. Shooting stuff, blowing up stuff.
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 July 2007 - 06:06 AM

Have any of you guys experienced the glitch where you cannot join a multiplayer game so you have to sign out of your profile, then sign back in before you can join a game? It happens to me every time I play.

#2 47_M450N_47

47_M450N_47

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,230 posts
  • Location:North Alabama
  • Interests:Xbox modding, anything with computers and networking. Gaming. Shooting stuff, blowing up stuff.
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 July 2007 - 09:11 PM

Am I really the only one with this issue? I've tried clearing the cache and all that stuff, I figured other people might have had this problem.

#3 sp3cialk

sp3cialk

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,291 posts
  • Location:North Carolina
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 July 2007 - 03:22 PM

Have you tried checking your NAT settings on your router (I'm assuming that you are using a router, so if not void this question wink.gif )

#4 47_M450N_47

47_M450N_47

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,230 posts
  • Location:North Alabama
  • Interests:Xbox modding, anything with computers and networking. Gaming. Shooting stuff, blowing up stuff.
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 July 2007 - 06:05 PM

I haven't changed any router settings in about 4 years and it hasn't caused any problems with any other games.

#5 47_M450N_47

47_M450N_47

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,230 posts
  • Location:North Alabama
  • Interests:Xbox modding, anything with computers and networking. Gaming. Shooting stuff, blowing up stuff.
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 July 2007 - 07:59 PM

I cleared my cache again and it fixed some problems I had getting in and staying in a CoD3 match, but I still have to do the freakin' log in/log out/log in again thing to get RS to work. Come on, doesn't anybody have any ideas on how to fix this?

#6 B-BALL

B-BALL

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:United Kingdom
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 15 September 2007 - 01:40 AM

like "sp3cialk" said router problems do a Xbox Live Connection Test and see if you NAT is open, modarate or strict if its not open the you can have problems joining room hearing other people over xbox live in lobby etc smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users