Jump to content


Photo

Flashing Chameleon Help!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Pyromania

Pyromania

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 03 June 2003 - 06:37 AM

I just flashed my chameleon with EvolutionX v.2.3 and it reboots as expected. Now, it only boots into the original bios in any given mode. Any suggestions to fix it?

#2 luther349

luther349

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,369 posts
  • Location:irvine ky
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 June 2003 - 07:48 AM

if i rember what the manule says it flases the bios on bank 1. but by defalt boots to bank 0. or something like that anwyas try switching it to boot off bank 1 and see what happons.

Edited by luther349, 03 June 2003 - 07:50 AM.


#3 explicitlyrics100

explicitlyrics100

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,045 posts
  • Location:London
  • Interests:everything
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 03 June 2003 - 10:07 AM

original bios? do you mean ms bios? or cromwell? I wouldnt use version 2.3 (get the latest for example 2.6/3.6 or ideally d.6)

Edited by explicitlyrics100, 03 June 2003 - 10:56 AM.


#4 Pyromania

Pyromania

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 03 June 2003 - 01:52 PM

I have tried all the modes and all the banks. and yet it keeps booting to MS Bios. sad.gif

#5 mirx999

mirx999

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,476 posts

Posted 03 June 2003 - 02:01 PM

either d0 came disconnected or you flashed correctly and your bios has no indication that it's working (why did you use evox 2.3? at least use a newer one). Hope that helps

edit: but if all the banks are booting "ms" then it's probably your d0

Edited by mirx999, 03 June 2003 - 02:02 PM.


#6 Pyromania

Pyromania

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 04 June 2003 - 04:53 AM

Yeah.. I don't know why I used an older one. I guess it came to me first. Maybe I should send it back or order a programmer and flash out the bios and all.

#7 kyleday

kyleday

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 04 June 2003 - 05:29 AM

Just for clarification- The Chameleon chip ships in default setting to boot bank 0, and it flashes to that bank, so if you flash the default setting, it should boot the new bios w/o changing modes. ONCE AGAIN- IT FLASHES BANK 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users