Jump to content


Photo

42in Hdtv Widescreen Studioseries, Model# 42hd43a


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Outlaw1976

Outlaw1976

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts
  • Location:Ellsinore, MO
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 August 2007 - 06:10 PM

Hello I'm new to the forum. I was wondering could someone help me out with my problem I'm having with my HD.

At first the screen went green, and now No picture at all. But you can hear sound on it perfect. Can someone tell me how to fix this problem.


Thanks

Edited by Outlaw1976, 09 August 2007 - 06:13 PM.


#2 XPxAxBxLxOX

XPxAxBxLxOX

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 213 posts
  • Location:Langhorne, PA
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 11 August 2007 - 09:39 AM

First of all, when you say it went green, did it have white lines running through it(retrace lines). If so, one the tubes might of went bad. Thats if its a rear project crt. Im sorry, its late and I don't really feel like looking up the model number right now(its late and im tired), but I do believe it to be a rear projection crt set.

If its a tube that went bad, it would show the color of the tube on the screen(green pic in your case) with retrace lines. The tube itself could run you about $200 give or take a few dollars plus labor if you have a repair shop do it for it.

before I go further, I'll do some research on the model number tomorrow.

Edited by XPxAxBxLxOX, 11 August 2007 - 09:45 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users