Jump to content


Photo

First Time Flashing, Did I Bust My Eject Button?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 John Monad

John Monad

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 25 August 2007 - 01:16 AM

Before hooking up my disassembled 360 to my computer, I popped the eject button back in, plugged in the power/video cables, and replaced the faceplate (is there another way to get at the power button?), just to make sure everything still worked. While I was able to power on just fine, the eject button is unresponsive. Is there a trick to putting it back in besides just popping it in there? Popping it out seemed to go fairly smooth. I'd go fiddle with it more, but I really don't want to break anything (I hope I didn't already...)

Any help is greatly appreciated
thanks
john




#2 Havok

Havok

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,745 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 25 August 2007 - 06:08 AM

You have to make sure the bottom part of the eject button is in the hole.

#3 scuba156

scuba156

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,036 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 25 August 2007 - 06:32 AM

do you have the xbox cover (the white shell) on or off? if its off, it can sometimes have the problem of not reaching the eject button because the shell isnt putting it in its place




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users