Jump to content


Photo

Tried To Put Lights Now Doesnt Turn On! Anyone?!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 xkuco

xkuco

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Location:ur moms house
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 September 2007 - 01:39 AM

hey people i was trying to put lights in a customers box and i fried the board ive put lights in about 50 other boxes that where the older models an never had a problem and i couldnt find a page where the showed power points on the new boards so i used a multi meter and found one but i put the lights on it worked the first time and the second time i turned it on it wouldnt turn on any help is appriciated thanks !!!! heres a pic of the point i used

IPB Image

Edited by xkuco, 19 September 2007 - 01:40 AM.


#2 RDC

RDC

    X-S Seraphic

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,782 posts
  • Gender:Male
  • Location:VA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 September 2007 - 02:02 AM

Remove whatever you did first and try it. If it's still dead ohm out the part where you were soldering on and see if it's shorted.

#3 xkuco

xkuco

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Location:ur moms house
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 September 2007 - 02:13 AM

i did remove it and ill try to ohm it out now thanks i write back in a little

ok thanks helped alot it was shorted ill replace that and it should work




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users