Jump to content


Photo

X2 Lite Install Cromwell Question?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 gamemaster14

gamemaster14

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,027 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 June 2003 - 05:05 PM

I have a X2 Lite PLus and I scraped the d0 and lpc and now I get cromwell. I was just wondering how long it takes to get from the cromwell screen to the ozxflash screen because it seams to take forever and not do anything after loading some linux things off the cd..

#2 gamemaster14

gamemaster14

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,027 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 June 2003 - 05:33 PM

I also see some weird interference on the cromwell screen like small little line segments in rows and a row of dots near the bottom that flash sometimes. Could this mean that the chip isnt aligned Could this all be caused by a dvd read error. I have a thomson drive.

#3 gamemaster14

gamemaster14

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,027 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 June 2003 - 05:53 PM

It gets to thest lines and stops:

Loading/ibitrd.gz from CDROM - 1559083 bytes
Kernel 2.4.20 - xbox (root@tb750.localdomain.local) #15 Thu Jan 9 21:13:04 CET 2003

On the bottom of the screen it says Starting Linux but it never goes anywhere from there.

#4 gamemaster14

gamemaster14

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,027 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 June 2003 - 06:44 PM

Ok if anyone is reading this I got ozxflash to work but flash is read only. How do I disable flash protection. I dont have any switches.

#5 gamemaster14

gamemaster14

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,027 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 June 2003 - 09:00 PM

Problem solved no further help needed

#6 splattered

splattered

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 June 2003 - 09:08 PM

haha i love posts like this

#7 crashburn

crashburn

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 08 June 2003 - 03:02 PM

QUOTE (gamemaster14 @ Jun 7 2003, 07:33 PM)
I also see some weird interference on the cromwell screen like small little line segments in rows and a row of dots near the bottom that flash sometimes. Could this mean that the chip isnt aligned Could this all be caused by a dvd read error. I have a thomson drive.

I'm having the same problem with the white lines and dots on the screen. How did you fix it?

#8 AT-x

AT-x

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

Posted 14 June 2003 - 05:00 AM

Im getting the exact situation.. samsung drive, tried cdr, cdrw, dvd-r... nothing... please either tell me im retarded and tell me what im doing wrong or something im going nuts!

#9 kremfjes2000

kremfjes2000

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 18 June 2003 - 01:39 AM

Im having the exact same problem too... smasung dvd, xboxv1.1, cromwell1.8... please please tell me how u fixed this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users