Jump to content


Photo

Unleash X & Emulators


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 capoloking

capoloking

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 29 February 2008 - 05:51 AM

Ok....so I loades unleash x and it works great. The problem arises when i tried to put XSnes9X and surreal64 on it. I have psx, neogenesis, and nes on there and it works great. I cant load 64, it just stalls on the load page, and when I load snes it comes up, but there are no roms to be found. I went to explorer and found the roms in the emulator file folder. So what do you guys think?

#2 Pl4yb07

Pl4yb07

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 29 February 2008 - 02:48 PM

QUOTE
So what do you guys think?


...that this is the wrong place to ask!
I think your problems are depending on the emulator, not on UnleashX!
So if the emulator, you´re trying to launch is from Xport you should post in this forum:

Xport official forum


#3 Szamot83

Szamot83

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts
  • Location:Poland
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 29 February 2008 - 05:04 PM

you've got roms in wrong folder.

#4 Gryph

Gryph

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 59 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 29 February 2008 - 11:56 PM

You need to put roms in the 'roms' folder that 99% already comes with the emulator.

#5 capoloking

capoloking

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 02 March 2008 - 02:45 AM

Thanks guys. My buddy thought he knew what he was doing and just deleted that folder. Now there is a new one and it all works great. Again Thanks!

#6 gingerbreadmann

gingerbreadmann

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 07 March 2008 - 02:37 AM

Kind of related: What folder on the HD would I FTP an emulator to? E/Apps? Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users