Jump to content


Photo

Wich Xbox360 Packages Have 65nm Chip ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 allenandtady

allenandtady

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 09 March 2008 - 11:46 AM

Well as i've been looking on net the olny box is the limited editon halo 3 xbox360 that has 65nm chip !
Now if anyone know if there is any other packages that have 65nm chips like arcade or any other please let me know....
Oh and these new elite do they have now 65nm chips or they will never have one ?
And is it possible to get 3rod with 65nm thanks

thank you for your answers


See ya

#2 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 March 2008 - 12:56 PM

Yes it's possible to get ROD on 65NM 360's since the GPU is 90NM and that is the main problem, you get 3 years on ROD protection now so I wouldn't worry.

Just make sure you get a HDMI unit you will either get Zephyr (not 65NM but has better cooling options) or Falcon (65NM and better cooling).

All new models have HDMI now so you will end up with them boards (Elite, Arcade, Premium etc), I think if you search there is a lot number I forget that was like December '07 they started to appear 65NM but really at the end of the day it's a games console so I wouldn't worry to much unless you open it.

#3 allenandtady

allenandtady

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 11 March 2008 - 10:05 PM

Thank you very much for this information ! I was thinking about to get the xbox360 (halo 3 le) one
Does all those units have 65nm ?

Thanks again ! (I've lost 2 xbox360's already i dont wanna lose another one)


P.S.

I even wont come close with screwdriver to this one >_> !

#4 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 12 March 2008 - 05:56 PM

No only Falcon does and some later models of Zephyr (mine doesn't have 65NM but my Elite [zephyr] has been running pretty stable for almost 5 months now) the extra GPU heatsink I think does help with the new units.

#5 allenandtady

allenandtady

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 12 March 2008 - 06:10 PM

Thanks for helping buddy ! I've done some browsing and what i found out is that

Newest atm is lot no 0804 \ Man date 1/26/08 and it's team: fdou
I will take a look in some stores to see if there are any newer...i hope i will get atleast lot no 0804...

Well take care ! See ya and again thanks for help wink.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users