Jump to content


Photo

Benq Flashing; Stuck At Certain Point?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 John209

John209

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 13 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 May 2008 - 01:35 AM

Im in iprep, and im stuck at this point, http://s24.photobuck...ent=benqpic.jpg PLz Help.

#2 alcatone

alcatone

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 93 posts

Posted 07 May 2008 - 03:47 AM

I had this problem for a couple of days too. After you hit y then enter what comes up on your screen? Is your drive turned off when you hit enter to resend the MTK?

#3 John209

John209

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 13 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 May 2008 - 04:28 AM

I've tried both on and off. Did you finish flashing yours?

#4 Havok

Havok

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,745 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 May 2008 - 04:55 AM

Do you have the required VIA or NFORCE chipset??

#5 scuba156

scuba156

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,036 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 07 May 2008 - 05:51 AM

and also, like already asked, does it actually say anything after you press y?

#6 John209

John209

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 13 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 May 2008 - 07:23 AM

it gives me that 4or5 number/letter code, the chipset says its compatible on iprep.

#7 Havok

Havok

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,745 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 May 2008 - 07:36 AM

Thread should be closed. We are answering in two different treads by the same poster.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users