Jump to content


Photo

Error Code 1022


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 swampy1111

swampy1111

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 346 posts

Posted 19 May 2008 - 05:47 PM

1022 AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. (could also be a problem with the encoder chip)
has anyone fixed one of these? its not the av lead ive tried that but ive never seen this error code before

#2 scuba156

scuba156

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,036 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 May 2008 - 10:04 AM

maybe you would of seen this error if you had tried searching and had actually posted in the correct section.

theres a topic with a possible fix for it as well as videos in the general hardware chat

#3 swampy1111

swampy1111

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 346 posts

Posted 20 May 2008 - 02:28 PM

QUOTE(scuba156 @ May 20 2008, 11:40 AM) View Post

maybe you would of seen this error if you had tried searching and had actually posted in the correct section.

theres a topic with a possible fix for it as well as videos in the general hardware chat



i did search and i came to the conclusion it is a gpu error so i posted in a tchnical gpu forum (silly me for getting it wrong) when i need talking to like i'm a 6 year old at school ill let you know until then just a simple answer to my question would have been great

#4 scuba156

scuba156

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,036 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 21 May 2008 - 04:38 AM

you have posted in a technical area for discussion on CPU/GPU/Bus hacking/research, not technical issues

by not ever hearing of this error, and not seeing the E74 *fix* on the first or second page of the general hardware section, it gives the impression you have done no searching what so ever

Edited by scuba156, 21 May 2008 - 04:42 AM.


#5 swampy1111

swampy1111

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 346 posts

Posted 21 May 2008 - 05:18 AM

QUOTE(scuba156 @ May 21 2008, 06:14 AM) View Post

you have posted in a technical area for discussion on CPU/GPU/Bus hacking/research, not technical issues

by not ever hearing of this error, and not seeing the E74 *fix* on the first or second page of the general hardware section, it gives the impression you have done no searching what so ever


yes i did .... i seached google and this site and i found nothing .... or i wouldn't have even asked this question would I


#6 swampy1111

swampy1111

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 346 posts

Posted 21 May 2008 - 02:55 PM

sorry but also if i got a gpu thats not working i, as most people would call that technical


Technical IBM CPU, ATI Xenos GPU and Serial Buses Forum

were in that thread title does it even mention research

Edited by swampy1111, 21 May 2008 - 03:04 PM.


#7 RRoD420

RRoD420

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 433 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 25 August 2008 - 10:18 PM

Hey guys,
I have an Xbox with error 1022 read it has something to do with the A/V cable or the encoder chip. I heat gunned the video chip and it fixed it but it keeps coming back. I did the x-clamp fix and the 12v fan mod. It'll work for about 2 weeks like this but then gets the 1022 error again.

AGAIN,
when I heat gun the video chip it works every time but then goes back to 1022 what can I do to keep this error from coming back?

Thanks!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users