Jump to content


Photo

Aeon


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 kics

kics

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts
  • Location:borderland
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 09 July 2008 - 11:51 PM

i just say this skin http://aeoncentral.com/index.html its for any xbmc
and its good but only has the movies/music/pictures tab... no settings sad.gif so i cannot change it back to pm3...




#2 c-2

c-2

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,453 posts
  • Location:www.teamxlink.co.uk
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 10 July 2008 - 12:48 AM

it has settings .. push up off the homebar and go over to screen , switch skins .. i love this skin , use it as my main skin on both my xbox's.

#3 Jezz_X

Jezz_X

    X-S Knowledgebase

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,531 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 10 July 2008 - 05:11 AM

hehe kics like c-2 said push up or maybe its down one of them

#4 FourTwentySmiles

FourTwentySmiles

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 616 posts
  • Location:In N. Carolina
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:none

Posted 10 July 2008 - 06:25 AM

It's up. then push right til you get to "screen". Aeon was the defualt on Xbox#2.........til Vi2ion hit the scene!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

#5 phistyle

phistyle

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 227 posts
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 10 July 2008 - 05:28 PM

this is one sick looking skin....very clean and simple...I love the fact that I can take out certain categories from the home menu.....I only use my xbox to stream movies, music, and pictures so its nice to remove the games, apps, and weather category...skin a lil glitchy but it works great...choosing ur own high res background for each category is a plus too smile.gif

#6 kics

kics

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts
  • Location:borderland
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 11 July 2008 - 05:01 PM

QUOTE(c-2 @ Jul 9 2008, 06:24 PM) View Post

it has settings .. push up off the homebar and go over to screen , switch skins .. i love this skin , use it as my main skin on both my xbox's.


okok i missed smth here, exactly @ home ? where you start /?? its the right thmb right ???

#7 competes2win

competes2win

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 675 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 11 July 2008 - 06:41 PM

QUOTE(kics @ Jul 11 2008, 12:37 PM) View Post

okok i missed smth here, exactly @ home ? where you start /?? its the right thmb right ???


at the home screen you just push up on the d-pad and you'll get another set of tabs... for that matter, if you push down on the homescreen you'll get another set of tabs as well.

#8 kics

kics

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 807 posts
  • Location:borderland
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 14 July 2008 - 01:46 AM

thnx for the tip

#9 mikester18

mikester18

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Tallahassee, FL
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 July 2008 - 09:55 PM

For Some reason my aeon backgrounds are not loading all i get is a black background when i pick one i downloaded them from the aeon site and converted them to tiff didnt even show up so i converted to bmp and it allowed me to select but still i get a black box. I have the files on the xbox in a directory but nothing is working :-( please someone help skin looks great too bad the wall doesnt work on xbox due to the memory issue

#10 Kautious619

Kautious619

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 109 posts
  • Xbox Version:v1.6d
  • 360 version:unknown

Posted 18 July 2008 - 06:42 AM

QUOTE(mikester18 @ Jul 17 2008, 02:31 PM) View Post

For Some reason my aeon backgrounds are not loading all i get is a black background when i pick one i downloaded them from the aeon site and converted them to tiff didnt even show up so i converted to bmp and it allowed me to select but still i get a black box. I have the files on the xbox in a directory but nothing is working :-( please someone help skin looks great too bad the wall doesnt work on xbox due to the memory issue

Sounds like your running out of memory on the good old xbox tongue.gif
Are you using the updated Ver 11c? In the skin settings do you have
it set to the Xbox mode? Are your moive icon set to 192kb?
What I had to do is take all the back drops that are 1080p
and convert with Irfanview to 720x1080 BMP.
That help with the black-outs I was having on my xbox.
There's lots of tips over at
XBMC.org--> Creators Corner--> Skin Development and Skinning Requests
Hope that helps

Edited by Kautious619, 18 July 2008 - 06:44 AM.


#11 mikester18

mikester18

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Tallahassee, FL
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 19 July 2008 - 04:26 AM

QUOTE(Kautious619 @ Jul 18 2008, 07:18 AM) View Post

Sounds like your running out of memory on the good old xbox tongue.gif
Are you using the updated Ver 11c? In the skin settings do you have
it set to the Xbox mode? Are your moive icon set to 192kb?
What I had to do is take all the back drops that are 1080p
and convert with Irfanview to 720x1080 BMP.
That help with the black-outs I was having on my xbox.
There's lots of tips over at
XBMC.org--> Creators Corner--> Skin Development and Skinning Requests
Hope that helps


what do i change to 192k the other advice worked with resizing the bitmap thanks

#12 Kautious619

Kautious619

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 109 posts
  • Xbox Version:v1.6d
  • 360 version:unknown

Posted 20 July 2008 - 02:04 AM

I'm still new to this xbmc thing and I'm at work so bear with me tongue.gif
There are two ways you can set your icons to 192KB that im aware of:
You can use the advanced XML way and put it in your userdata folder( not sure how to set this up)
Option 2 (the way I did it) when you setup a folder to scan for Movies (IMDb scrapers settings)
at the bottem there is a settings tab you can going in to and set the icon cache to 192kb.
Try it out a let me know.


#13 mikester18

mikester18

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Tallahassee, FL
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 July 2008 - 09:28 PM

QUOTE(Kautious619 @ Jul 20 2008, 02:40 AM) View Post

I'm still new to this xbmc thing and I'm at work so bear with me tongue.gif
There are two ways you can set your icons to 192KB that im aware of:
You can use the advanced XML way and put it in your userdata folder( not sure how to set this up)
Option 2 (the way I did it) when you setup a folder to scan for Movies (IMDb scrapers settings)
at the bottem there is a settings tab you can going in to and set the icon cache to 192kb.
Try it out a let me know.


can't find the way you did it but i found that the advanced xml has a <thumbsize> setting and i think this is what your talking about i am also having issues with it playing large movie files over my network didnt have this issue before installing aeon i just do now goes over most skins

#14 Kautious619

Kautious619

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 109 posts
  • Xbox Version:v1.6d
  • 360 version:unknown

Posted 21 July 2008 - 02:39 AM

QUOTE(mikester18 @ Jul 20 2008, 02:04 PM) View Post

i am also having issues with it playing large movie files over my network didnt have this issue before installing aeon i just do now goes over most skins


Do you have Movie file on your xbox HD? Do they play? It might be the latest XBMC. I having the same problem on both of my softmodded xbox's. And plus, this skin has alot of bugs
This is from the Aeon [ALPHA]: Discussion Thread over at XBMC.org from djh_;

Here are some known issues with this build:

- Button menu (aka Shutdown menu) may refuse to open after a while.
The cause of this is unknown: it could be skin or XBMC-related
- Several animation/timing glitches in Showcase and Episode views
- Music/Music Video info needs attention
- Some dialogs remain unskinned (but are usable)
- File Manager is unusable
- Music OSD is a bit messed up
- Music Visualisation settings are unusable
- Plenty of minor glitches scattered here and there
- View types option does nothing on windows to which it
doesn't apply

#15 mikester18

mikester18

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Tallahassee, FL
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 July 2008 - 07:02 PM

QUOTE(Kautious619 @ Jul 21 2008, 03:15 AM) View Post

Do you have Movie file on your xbox HD? Do they play? It might be the latest XBMC. I having the same problem on both of my softmodded xbox's. And plus, this skin has alot of bugs
This is from the Aeon [ALPHA]: Discussion Thread over at XBMC.org from djh_;

Here are some known issues with this build:

- Button menu (aka Shutdown menu) may refuse to open after a while.
The cause of this is unknown: it could be skin or XBMC-related
- Several animation/timing glitches in Showcase and Episode views
- Music/Music Video info needs attention
- Some dialogs remain unskinned (but are usable)
- File Manager is unusable
- Music OSD is a bit messed up
- Music Visualisation settings are unusable
- Plenty of minor glitches scattered here and there
- View types option does nothing on windows to which it
doesn't apply


Turns out i had a bad build still not getting playback from showcase or wall view but thats probably just a mem issue works fine in list mode and is very usable




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users