Jump to content


Photo

Power On,off,on,off,on Blinking Red/green


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 spiralsoap

spiralsoap

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 11 July 2008 - 06:34 PM

I recently have bought a new modded xbox.. my last one the mobo was toast per a friend of mine so im trying to sell that one for parts and what not..

My new issue is when i turn the xbox on, i get no video or audio, the xbox light comes on and i can hear it booting, then it shuts off by itself.. then turns back on by itself and tries to boot, turns off by itself, the third time it tries to boot it just starts blinking red/green... now, before this happened i was having some issues getting it to boot up but it was off and on.. i thought it might be the power cable so i played around with that for a bit and when i plugged it back in i heard some "popping" noises.. thinking it might be the psu but it does get power so im baffled.. anyone else have this problem?? im thinking about getting some new cables.. and trying that first..

my chip is an xecuter 2.. not sure what drive or hd is in there.. i recently bought it from someone.. its been ftp'ing and working just fine until now..

thanks,
Spiral uhh.gif

#2 Bomb Bloke

Bomb Bloke

    X-S Transcendental

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,568 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tasmania (AU)
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 12 July 2008 - 06:02 AM

Could be the modchip is loose.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users