Jump to content


Photo

X2 4977 Seems Crappy A Times


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 flattspott

flattspott

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,787 posts
  • Location:Southern California
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 June 2003 - 06:41 AM

Sometimes when I go to launch anything it will just hang at the loading screen. Other then that it's excellent.

#2 explicitlyrics100

explicitlyrics100

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,045 posts
  • Location:London
  • Interests:everything
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 16 June 2003 - 09:49 AM

yeh, but so did the old version at times, i think its more to do with evox... not sure though as it still hangs in avalaunch and things...

#3 rahula

rahula

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 983 posts
  • Location:KaLiFoRnIa
  • Interests:boose,food and chicks. Yeah Xbox too..
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 June 2003 - 08:27 PM

just updated so far so good no problem at all. Sweet..... smile.gif

#4 Murderwon

Murderwon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 17 June 2003 - 12:03 AM

I loaded it to a x2 pro v_1 and it doesn't return to dashboard if I press eject during a game it just freezes, is there any way to fix this???

#5 gainpresence

gainpresence

    11 herbs and spices

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,971 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 17 June 2003 - 12:10 AM

QUOTE (Murderwon @ Jun 16 2003, 08:03 PM)
I loaded it to a x2 pro v_1 and it doesn't return to dashboard if I press eject during a game it just freezes, is there any way to fix this???

That was the whole point of releasing this new BIOS.. If you don't want it to do that, get 4976.02.

There's nothing different about the two besides that.

#6 Murderwon

Murderwon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 17 June 2003 - 12:14 AM

I understand that it is not supposed to reset but is it supposed to freeze up the game you are presently on? This means you have to turn it off completely everytime???

#7 gainpresence

gainpresence

    11 herbs and spices

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,971 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 17 June 2003 - 12:17 AM

The use of it is to, for example, load a new ROM CD for your favorite emulator without restarting the xbox.. or, start a new movie from disc with XBMP without having to restart.

Of course your game's going to freeze if you take out the disc it's running off of..

#8 Murderwon

Murderwon

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 62 posts

Posted 17 June 2003 - 12:33 AM

Just forget it I went back to 4976.02 besides I can't get xbmp to work anyway so I guess this bios does not pertain to me......




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users