Jump to content


Photo

Device Shipped To Customer?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 xbox-xenon

xbox-xenon

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 August 2008 - 01:34 PM

Xbox-Scene Users,

I sent my 360 to M$ about a week ago. Today this morning I check my status and it said "Device received at the service center" roughly about 4-5 hours the status changed to "Device shipped to customer" I found this strange but how soon should I get it? and would I be getting a refurb 360?

So far my status:

* Device: Xbox360 Hardware
* Serial Number: (My Serial Number)
* Warranty Status: In Warranty
* Repair Status: Device Shipped to Customer
* Carrier Name: POST LOGISTICS - AUSTRALIA
* Carrier Tracking Number: (My Tracking Number)

Stages - 4th stage "Device shipped to customer".

________________________________________

# Device: Xbox360 Hardware
# Serial Number: (My Serial Number)
# Warranty Status: In Warranty
# Warranty Type: Repair
# Warranty Start:
# Warranty Expiration: 11/17/2008 6:59:59 PM
If they were going to send me a refurb, where they meant to update my details e.g new serial number and extended warranty?


Thanks.

Edited by xbox-xenon, 20 August 2008 - 01:36 PM.


#2 Martinchris23

Martinchris23

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,900 posts
  • Location:Scotland, UK
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 August 2008 - 02:07 PM

You may as well call MS and ask them yourself. The answer you get here will be based on other people's experience and may not necessarily be applicable to you.

#3 Rustmonkey

Rustmonkey

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 604 posts
  • Location:Laurel, MT
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 August 2008 - 02:55 PM

Same thing happened to me - got a refurb back.


#4 xbox-xenon

xbox-xenon

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 August 2008 - 07:58 AM

They fixed it up biggrin.gif they put in the new Opus board and I got a lite-on drive.

Edited by xbox-xenon, 22 August 2008 - 08:01 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users