Jump to content


Photo

Can't Play Any Backups


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 SnakeEyes

SnakeEyes

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 29 August 2008 - 02:27 AM

Got a ms25 drive was working fine for a few months, then it started getting dirty disk errors when backups were inserted, play originals just fine. I upped the voltage to the laser, that didn't help at all, I even replaced the laser, still the same problems. I've tried all the different speed settings in the latest firmware to no avail. What could it be?

#2 Ranger72

Ranger72

    MOD GOD

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,810 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cumberland MD.
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 29 August 2008 - 03:14 AM

Sounds like you may need to replace the drive.

#3 Wilhelm_I

Wilhelm_I

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,818 posts
  • Location:Germany
  • Interests:Fixing n modding 360s<br />Playing online with my clan<br />Having fun with my mates<br />Coding stuff...
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 29 August 2008 - 10:53 AM

Which media are you using?
Did you try Verbatims from Singapore?

#4 SnakeEyes

SnakeEyes

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 31 August 2008 - 10:12 PM

I'm using Verbatims, don't know if they are from Singapore. They at one time did work, so i don't know if that would be the problem.



QUOTE(Wilhelm_I @ Aug 29 2008, 11:29 AM) View Post

Which media are you using?
Did you try Verbatims from Singapore?



#5 Wilhelm_I

Wilhelm_I

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,818 posts
  • Location:Germany
  • Interests:Fixing n modding 360s<br />Playing online with my clan<br />Having fun with my mates<br />Coding stuff...
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 01 September 2008 - 07:00 AM

QUOTE(SnakeEyes @ Aug 31 2008, 11:48 PM) View Post

I'm using Verbatims, don't know if they are from Singapore. They at one time did work, so i don't know if that would be the problem.

Hmmm
Either use Verbatims then or get a completely new drive from ebay.
Get the same version then you can swap PCB board and down have to reflash...

#6 SnakeEyes

SnakeEyes

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 01 September 2008 - 04:05 PM

Ok, thanks for the help, i'm going to try a new drive.


QUOTE(Wilhelm_I @ Sep 1 2008, 07:36 AM) View Post

Hmmm
Either use Verbatims then or get a completely new drive from ebay.
Get the same version then you can swap PCB board and down have to reflash...



#7 Wilhelm_I

Wilhelm_I

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,818 posts
  • Location:Germany
  • Interests:Fixing n modding 360s<br />Playing online with my clan<br />Having fun with my mates<br />Coding stuff...
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 01 September 2008 - 09:25 PM

QUOTE(SnakeEyes @ Sep 1 2008, 05:41 PM) View Post

Ok, thanks for the help, i'm going to try a new drive.

Ye will be the best solution then.
Try to get a brandnew one from China then you wont end up with the same shit as with the laser...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users