Jump to content


Photo

Duox3 Not Booting


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 04 September 2008 - 05:37 AM

Okay, last night I wired up my modchip and I installed XBMC. Then I played a game to see if it works, and it did! But now It won't even boot up, it will turn on for a couple of seconds with the modchip bios, but it won't boot the factory bios. What does this sound like?

#2 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 05 September 2008 - 02:57 AM

Okay, I think this is happening because I used crappy wires.... or crappy solder connections. I'm going to redo the wiring this weekend blink.gif

#3 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 06 September 2008 - 11:47 PM

Okay, I have my xbox working. Now I want to flash my chip. Does anyone know how big the DuoX3's banks are? For that matter, what would be the best what would be the best way to flash my chip?

#4 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 12 September 2008 - 04:33 AM

Okay, I ended up flashing the banks and got everything working. But I wanted the modchip to be "always on" so I tried to remove the L1 and L2 wires and ground the D0 and BT points. It didn't work so I put it back to normal. Now the modchip LED blinks and it won't boot up, suggestions?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users