Jump to content


Photo

Why's My Duox2 Gs White Fragged?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 PJamison

PJamison

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 11 September 2008 - 05:00 AM

I'm on my first xbox hack, and have run into troubles. I've installed a DuoX2 GS white following hackdabox's instructions, but if I try to boot using either bank of the DuoX2, the xbox starts up, shuts down, starts up, shuts down, and then starts up with the happy red-green lights of a frag. I've checked continuity of my connections w/a multimeter and all seems well, and I can boot direct to the tsop's bios if I press the eject button, so I think my D0 connection (to the alternate via on the bottom) is good. Any idea what might be wrong?

#2 PJamison

PJamison

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 12 September 2008 - 11:40 PM

The answer, for those who might care: I belatedly realized that I'd flipped the pins so the long ends were going through the DuoX2 and the short ones were mating with the socket. The results: a 5 V pin that was getting three-ish volts. Once I replaced the pins with ones going the right way, all was well with the universe.

#3 litspliff

litspliff

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 395 posts
  • Location:nebraska
  • Interests:electronics, music, your sister.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 16 September 2008 - 08:01 AM

for future reference....the socket goes on the chip, not the motherboard.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users