Jump to content


Photo

Hitachi 78 Found In Bios But Slax Wont Put It In Mode B. Help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SoNiC4520

SoNiC4520

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

Posted 16 September 2008 - 03:15 AM

I flashed this drive first time no problems a couple days ago at my friends house but now that I bought a sata cable I decided to give ripping games a try. Ive been trying to get it into mode b for 4 hours..... . Slax will not put it into mode b. There is no "Spinning up drive" message. Ive tried Slax 2.0 and Slax 2.1 neither showed a difference. My bios finds the drive with no problem what so ever before and after slax. Whats wrong!? Help!

#2 chris67rs

chris67rs

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 666 posts
  • Location:BumPhucked Egypt
  • Interests:Xbox Mods
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 16 September 2008 - 01:53 PM

your PC's sata card may not be compatible, verify the sata chipset is supported

#3 krizalid

krizalid

    X-S Expert

  • Dev/Contributor
  • PipPipPip
  • 612 posts
  • Location:Mexico
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 19 September 2008 - 08:08 PM

I have the exact same issue with my Elite.

My arcade pack that came with H0079FL is all good, Slax put it in mode b and did the rest, but my Elite with H0079FK not even recognized in Slax????

Bios sees the drive but Slax doesn't somehow, and I know my set up is complete.

Well, today I'll give Podger's Mode B exe and see what happens.

Anyone one else knows why this can happen? and Please discard the most common errors that we all know about. This is not common.

Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users