Jump to content


Photo

Xbmc Locks Up While Dimming Out ?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 theevilhacker63

theevilhacker63

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:Florida
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 September 2008 - 03:35 AM

I just updated to "XBMC-2008-09-15-rev.-15576_Atlantis_ALPHA4"

I ran into a couple problems I know its an alpha but these 2 things are the only problems I'm finding

1) while sitting at the main xbmc screen after a few minutes the screen dims out completely normal..

but upon me hitting a button on my remote or controller the screen seems to brighten for a second and then immediately dims back out and you cannot get out of this unless you restart the console .

2) In the weather section trying to input my information so my weather is correct i key in my location and then when it says its looking it up on weather.com it just goes back to the default location and never updates.

you guys have any idea what it causing these 2 issues other than its in alpha, none of the other alphas i have had any bad luck with they all worked as they should...

#2 jmarshall

jmarshall

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,340 posts

Posted 17 September 2008 - 04:03 AM

1. Has already been fixed.

2. Which location?



#3 theevilhacker63

theevilhacker63

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:Florida
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 September 2008 - 04:30 AM

sorry guys I'm a little late on the builds I thought the one I posted was the newest one I just got the new XBMC for Xbox 2008-09-08 SVN rev15452.

downloading now and will test..

and the location for my default is aachen,germany

but my location is jacksonville,fl...

hopefully this new build solves these issues. thanks for the reply though.



#4 theevilhacker63

theevilhacker63

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:Florida
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 September 2008 - 05:37 AM

OK I'm back got the new build installed and running.

I still have the issue where it's not loading any info on my location its just has that pop up that comes right after you key in your location stating that its looking it up on weather dot com and then it just goes back to the normal default with no information about my city...


the issue with coming back from dim screen state seems to be fixed as you said.

any ideas why its not loading weather info for me ?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users