Jump to content


Photo

Coinops+ Loading Problem


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 neil222

neil222

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 posts
  • Location:Aotearoa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 19 September 2008 - 09:58 PM

Hello,
Can anyone please tell me why coinOPS+ just freezes on a black screen for me?
I have read the readme that came with it, transferred the save folders to my E drive etc,
even deleted the older mame folders that were in the save folder too (just to make sure there were
no conflicts from other versions of Mame).
The coinOPS screen actually comes up, but once I push a key to advance (press any key)
the screen just stays black.

Am I missing something.

sad.gif

#2 xyteam

xyteam

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 737 posts

Posted 19 September 2008 - 10:49 PM

when you say you transferred.did you copy over the gamesave to t and u data and do you still have the gamsave folder in your coinops folder?

#3 neil222

neil222

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 posts
  • Location:Aotearoa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 20 September 2008 - 10:03 AM

Thanks for the reply.
I did exactly as per the readme that came with it, as in I transferred the save states
to the relevant folders in E drive, then transferred the other files to a coinOPS folder
on my F drive (that folder does not have a save folder in it now.)

sad.gif



#4 xyteam

xyteam

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 737 posts

Posted 20 September 2008 - 11:43 AM

copy the save folder back into your emu folder,so you have one in your emu folder and one in your tandu data folders.if it still dosent work try a clean install.

#5 neil222

neil222

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 posts
  • Location:Aotearoa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 21 September 2008 - 10:10 AM

Thanks, will give this a crack and let you know what happens.

biggrin.gif

#6 neil222

neil222

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 posts
  • Location:Aotearoa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 22 September 2008 - 09:14 PM

Okay, I deleted everything coinOPS+ related off my HDD, including old saves.
Did a reboot then a clean install of coinOPS+, following instructions to the letter.
It gets to the "press any key" screen, then just a black screen!
This is really frustrating....perhaps it just isn't meant to be.

sad.gif sad.gif sad.gif




#7 run088

run088

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,003 posts
  • Interests:rebuilding broken xboxes
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 22 September 2008 - 10:34 PM

Might not have your roms in the right place.Mine will do that if streaming and I dont have the rom path set right.



Go into the tdata find the ini for coinops open it up and check for the rom path.Then make sure that both are the same

#8 neil222

neil222

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 posts
  • Location:Aotearoa
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 27 September 2008 - 08:13 AM

Thanks to xyteam, I now have this working great!
The problem was I needed to patch not only the "default.xbe" file,
but also the "mameox.xbe" file too... (I used "dexbe")

Awesome stuff xyteam.
pop.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users