Jump to content


Photo

Evox 2.5 Bios And Msdashboard


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 XBoy

XBoy

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 96 posts

Posted 27 September 2002 - 08:14 PM

I'm using the 1.8.2594 EVOX dashboard.

Does anyone have trouble running MSDashboard with the "EvoX 2.5 err evox" bios? Whenever I run the MSDashboard xbe file it just runs evoxdash.xbe? I've tried renaming the MS Dashboard xbe file but no go. I've renamed the msdashboard xbe to evoxdash.xbe and it runs fine, so my xbe isn't corrupt...what gives?



#2 Duece

Duece

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 354 posts

Posted 27 September 2002 - 08:39 PM

Since the version of the hack that you have says evox in the description you have to name the dashboard file evox.xbe. Hope this helps!

#3 XBoy

XBoy

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 96 posts

Posted 27 September 2002 - 09:20 PM

Oh, so the only way a "dashboard" program loads is by its indicated name in the bios?

So if I want to run the MSDashboard program ever I have to keep it named as evoxdash.xbe?

So I can't ever have my EVOX boot up and run a dashboard named something else?



#4 F-TIMMER

F-TIMMER

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 52 posts

Posted 27 September 2002 - 09:51 PM

your evox dash should be named xboxdash.xbe and the original dash should be named msxboxdash.xbe and both should be in c:\ .
hope that helps






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users