Jump to content


Photo

Aarrrgg Softmod Wii Isues Plese Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 needshelpoften

needshelpoften

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 14 December 2008 - 01:23 AM

So here goes. got the twilight priccess done and have the homebrew, that took a while to figure out. thn had issues getting things to appear on the homebrew chanel, finally got that figured out. the wad manager is the only program that can getto install. wiiload wont go, cIOS installer for gator ont go and when installed wad manager it said something about me using ios 34 and i will fix to ios 36?? cant figure that out. i have ver 3.3 u which all said evrywhere that itworked. my friend did his but has been so busy that he cant help me. so im turnig to you.. please help im lost. and yes links or the "dummies" guide is the best. i have read many many tutorials and they are great but not always the asiest when you arent that great with a compuer. thanks in advance oh the error at the end isfaile to allocate temp buffer for encrypted content. thats what they all say the wiigator stuff says uninstall ios249 and it says installing ios36 but doesnt complete ys if it fails to uninstall iso249?? ho the **** do i do that?? again thanks for any and all help i have sadly beenworking on this for a week now and about to ive up.

#2 needshelpoften

needshelpoften

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 14 December 2008 - 07:37 AM

now i got my wifi router back to connect to my wii.. tried all installs again and it gave me an http error message and still nothing goes in. even tried the downgrader it pulls up but wont o through for same reason, says http something or other. i know im close.. i would some help!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users