Jump to content


Photo

Lite-on Invalid Status


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 BOVA80

BOVA80

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 23 December 2008 - 06:55 PM

so i think the firmware is erased. i did this in jungleflasher while it was connected to my via card but as soon as it was erased it froze. so i connected it to my intel chipset on my mobo and i get this:

Sending Vendor Intro to port 0xFE20
Invalid Status
Re-sending Vendor Intro:
Manufacturer ID: 0x0
Device ID: 0x0
Flash Name: Unknown type
Flash Size: n/a

and everytime i click write it says invalid status. drive won't eject and when i put it back on via computer freezes. just want to fix this.

#2 bissmo

bissmo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 91 posts

Posted 23 December 2008 - 07:02 PM

it froze with me also

you will have to make a bootable flash drive..then flash with dosflash

#3 BOVA80

BOVA80

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 23 December 2008 - 07:41 PM

how long should this blink

erasing.....

i am getting this when i do the write. i read that it may say erasing but it seems to hold here for a while. i'll just let it go see what happens.

when using dosflash and doing responding to [W] and then entering the file, it is hanging at Erasing...

when i did [LITEON E] there it said erasing then finished. so i power cycled came back and did [W] again and its hanging at Erasing... again.

ahhh i just want to get this thing flashed....

#4 BOVA80

BOVA80

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 23 December 2008 - 07:56 PM

got it to work. just had to hook it up to the master spot on my via card.

#5 dikx

dikx

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 23 December 2008 - 08:37 PM

QUOTE(BOVA80 @ Dec 23 2008, 09:32 PM) View Post

got it to work. just had to hook it up to the master spot on my via card.



What have you done ?
I'm in the same situation...

Already "loaded" the fw to the Firmware Tool32, key, inquiry, ix15.bin, etc.. and Spoof Source to Target, but I can't do "Write" :


Getting Status from port 0xEC00
Invalid Status

IPB Image


#6 BOVA80

BOVA80

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 23 December 2008 - 08:53 PM

i had to create a bootable usb drive then use dosflash, worked like a charm.

#7 dikx

dikx

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 23 December 2008 - 08:56 PM

QUOTE(BOVA80 @ Dec 23 2008, 10:29 PM) View Post

i had to create a bootable usb drive then use dosflash, worked like a charm.

I will try, and you flashed the drive with what file ? (fw) ?



#8 dikx

dikx

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 23 December 2008 - 10:04 PM

QUOTE(dikx @ Dec 23 2008, 10:32 PM) View Post

I will try, and you flashed the drive with what file ? (fw) ?


Unable to flash via dosflash in bootable media.

What can I do now ?

#9 konartis9

konartis9

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 23 December 2008 - 11:13 PM

Having same exact problem as you dikx but i havnet tried dosflash yet trying to get my usb stick bootable.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users