Jump to content


Photo

Missing Files?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 hairy_testicles

hairy_testicles

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 28 February 2009 - 03:27 PM

i am trying to view a post i just made, that has a reply, and i get this

CODE

Board Message
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:
Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.


i have tried several times, IE, and firefox, and the message keeps appearing.

#2 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,411 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 February 2009 - 10:36 PM

I see nothing wrong. You made two posts and they're both located in this thread:
http://forums.xbox-s...&...t&p=4441496

#3 hairy_testicles

hairy_testicles

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 28 February 2009 - 11:45 PM

but with the 'Outline' view, i can not view them, or any post in the list for that matter.

#4 throwingks

throwingks

    X-S Freak

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,957 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 01 March 2009 - 12:55 AM

http://forums.xbox-s...howtopic=598896

IPB Image

#5 hairy_testicles

hairy_testicles

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 01 March 2009 - 06:16 AM

QUOTE(throwingks @ Feb 28 2009, 07:31 PM) View Post



then why have outline mode, if it doesnt work?

#6 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 01 March 2009 - 06:15 PM

it does work. You just don't know how to use it. You have click through each post one at a time

#7 hairy_testicles

hairy_testicles

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 03 March 2009 - 08:55 AM

then why does it say files are missing, when i click a post?

#8 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,411 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 March 2009 - 10:18 AM

Works fine for me:
IPB Image

#9 throwingks

throwingks

    X-S Freak

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,957 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 March 2009 - 05:05 PM

H_T, try clearing your cookies and cache. It seems as if it is a problem on your end.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users