Jump to content


Photo

Rrod Issue - Missing Smd Parts I Think


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 fareed_elian

fareed_elian

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts

Posted 01 March 2009 - 04:21 AM

on the bottom where the smds, when i got this xbox from a guy one of them was hanging on to one of its two mount points and there is one next to it that looks like its completely missing, these are under the cpu on the motherboard........does that matter (im sure it does)

i power it on and i get instant rrod,

#2 syntaxerror329

syntaxerror329

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,330 posts
  • Location:Niagara Falls
  • Interests:Mountain Biking, Downhill Skiing, Xbox Mod Chips, Xbox Repair, Wiikey, ARGON, D2pro, XBOX360,
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.1 (opus)

Posted 15 April 2009 - 12:59 PM

You need to compare it to another board of the same version. Or Take a picture of the aea of the motherboad your talking about and I will see if i have the SMD's in question on mine.

What is secondary error code?


#3 solin

solin

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 24 posts

Posted 08 May 2009 - 05:01 AM

QUOTE(fareed_elian @ Mar 1 2009, 03:13 AM) View Post

on the bottom where the smds, when i got this xbox from a guy one of them was hanging on to one of its two mount points and there is one next to it that looks like its completely missing, these are under the cpu on the motherboard........does that matter (im sure it does)

i power it on and i get instant rrod,


Well... I manage to solder 2 smd components that sits right under the gpu. You just need some desoldering braid and a good soldering iron and a lot of patience (just as long as the board pads are still intact).

good luck. smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users