Jump to content


Photo

Xbox 360 Audio No Video On Tv, But Video On Vga


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 minjajake

minjajake

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 15 March 2009 - 10:10 AM

ok, i need some help i cant figure out what to do, i bought an xbox 360 off of craigslist, i got home and when i turn it on, on standard tv, it has sound but no video, so i moved it to another cable, hd cable and it has 4 red lights..

so i tried it on my monitor with a vga cable and bam..it works???????

problem is i need it for my living room, and i just cant figure out whats wrong if you can help i would really appreciate it.

email or respond to minjajake@yahoo.com

#2 xbox360dude

xbox360dude

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 144 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 15 March 2009 - 05:16 PM

well u must have common sense to understand tht the AV cable is dead

#3 minjajake

minjajake

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 16 March 2009 - 07:36 AM

QUOTE(xbox360dude @ Mar 15 2009, 05:52 PM) View Post

well u must have common sense to understand tht the AV cable is dead



i guess you didnt get that i used 3 different cables.???

cable 1 standard arcade cable, - audio no video

cable 2 hd cable - 4 red lights

cable 3 vga cable - works fine.

#4 cmd19872002

cmd19872002

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 51 posts
  • Location:Mighigan (USA)
  • Interests:Modding Systems<br />Electronics<br />Computers<br />Programming
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 16 March 2009 - 08:19 AM

I'm not sure if this would work, but possibley reflow the (H)ana chip. To my understanding, it is related to the video output. I have a system here that I need todo that to. Need to find my VGA cable, maybe it is the exact same issue as yours (this one is a 2006 model).



#5 XClampman360

XClampman360

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 16 March 2009 - 07:10 PM

yep i would go with the reflow the (H)ana chip too



#6 Mhawk134

Mhawk134

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 338 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 16 March 2009 - 09:48 PM

I say try a new cable also. Thats what you did with the vga cable and it worked.

Hawk




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users