Jump to content


Photo

*~! No Atapi !~* Pease Help


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 geterdone

geterdone

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 28 April 2009 - 02:17 AM

no atapi Posted: Mon Apr 27, 2009 11:14 pm Post subject: *~!! NO atapi !!~* pease help

--------------------------------------------------------------------------------
I just went and get a SATA card to update my old firmware, from like 07. I am tryin
just went and get a SATA card to update my old firmware, from like 07. I am tryin to flash a samsung with iextrem1.5 useing i prep. I flashed so many years ago I don't even remember how i did it.
Any way I am booting up via usb card with Iprep and iextreme and when it ask to dump plus seialnumber , I type it in end get the error

That ATAPI is missing. thank you for your hlep it is greatly apreciated!


Side related issue, my games suddly stopped working at tleast the ones I coppied but the originals stll work flawlessly. I allso installed blaster, I thought it was v2 but it only has a slot for the SATA connection not power, is there any tricks I should know about, cant find many helpfull reviews, most are the new blaster where the led turns from green to blue, where mine stays solid green.

#2 hardie

hardie

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,049 posts
  • Location: Australia
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 April 2009 - 04:18 AM

what sata card do you have




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users