Jump to content


Photo

Help Again Lol


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 willie19a

willie19a

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 24 July 2009 - 07:30 PM

ok so i have raincoat with 007 exploit, i have my 1.2 xbox softmodded using kingroaches ndure 3..1 i think. is there a way i can use the gameexploit without actually having 007? can i run the exploit from the file manager?

#2 KILLxQUICK

KILLxQUICK

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Location:in the zoo(but which one?)
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 24 July 2009 - 08:01 PM

u dont need the exploit thats only if your box is unmodded.

#3 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,735 posts
  • Location:Chicago, USA
  • Interests:#lordvader129
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 25 July 2009 - 04:33 AM

yes, you can run it via a filemanager

#4 willie19a

willie19a

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 26 July 2009 - 10:32 AM

QUOTE(KILLxQUICK @ Jul 24 2009, 08:01 PM) View Post

u dont need the exploit thats only if your box is unmodded.


you need the xploit to use raincoat do you not.

QUOTE(lordvader129 @ Jul 25 2009, 04:33 AM) View Post

yes, you can run it via a filemanager


which file do i run in filemanager?

#5 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,735 posts
  • Location:Chicago, USA
  • Interests:#lordvader129
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 26 July 2009 - 11:03 AM

QUOTE(willie19a @ Jul 26 2009, 02:32 AM) View Post

you need the xploit to use raincoat do you not.

no, the exploit is just to run unsigned code, you can already do that with your softmod

QUOTE
which file do i run in filemanager?

for 007 it should be E:\UDATA\4541000d\000000000000\default.xbe

#6 willie19a

willie19a

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 28 July 2009 - 08:37 AM

QUOTE(lordvader129 @ Jul 26 2009, 11:03 AM) View Post

no, the exploit is just to run unsigned code, you can already do that with your softmod
for 007 it should be E:\UDATA\4541000d\000000000000\default.xbe


When i tried to run this file, i just get a black screen nothing appears to be happening, also tried using raincoat item on evox dash which loads up xbox linux and then does nothing, it says that some items cannot be found with three errors at the top. i have a winbond F020T chip. I have put the bios config under real c drive and in c:\bios so i have 2 just incase, then i put the contents of raincoat in the udata folder as described, i changed the bios from the one that was in the raincoat folder when i downloaded it to the one for the ind-bios.5003.06 any ideas???

#7 ldotsfan

ldotsfan

    X-S Messiah

  • Dev/Contributor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,100 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 28 July 2009 - 02:50 PM

Step 6 from here, what is your filename you used?

Or use this method

#8 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,735 posts
  • Location:Chicago, USA
  • Interests:#lordvader129
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 28 July 2009 - 04:27 PM

QUOTE(willie19a @ Jul 28 2009, 12:37 AM) View Post

When i tried to run this file, i just get a black screen nothing appears to be happening, also tried using raincoat item on evox dash which loads up xbox linux and then does nothing, it says that some items cannot be found with three errors at the top. i have a winbond F020T chip. I have put the bios config under real c drive and in c:\bios so i have 2 just incase, then i put the contents of raincoat in the udata folder as described, i changed the bios from the one that was in the raincoat folder when i downloaded it to the one for the ind-bios.5003.06 any ideas???

both of those sound normal (yes, even the errors) what happens when you try to connect via telnet?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users