Jump to content


Photo

Cod 4 New Patch?


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1 masters0772

masters0772

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 03 September 2009 - 01:57 PM

Anyone else noticed rapid fire on COD 4 appears to have been capped?
I noticed an xbox live update for cod 4 this morning, since then all my rapid fire controllers (various hex codes) all seem to be firing considerably slower.

Or is it me....?

#2 robbo3

robbo3

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • Location:England
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 03 September 2009 - 03:01 PM

ye i think so, doent seem to be the same kind of patch thats on cod 5

#3 xb2000

xb2000

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 67 posts

Posted 03 September 2009 - 03:02 PM

QUOTE(masters0772 @ Sep 3 2009, 01:57 PM) View Post

Anyone else noticed rapid fire on COD 4 appears to have been capped?
I noticed an xbox live update for cod 4 this morning, since then all my rapid fire controllers (various hex codes) all seem to be firing considerably slower.

Or is it me....?


I can confirm after the new patch installed, its been capped.

#4 Definitely Wapner

Definitely Wapner

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Location:New England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 03 September 2009 - 03:17 PM

This is the same thing that happened with the PS3 last week. It's not a network patch like COD5, but rather an entire game "BLOCK". Check it out in single player, offline split screen, and xbox live. You'll notice everything firing slower. Even normal trigger pulls if you use your finger might be a little slower. I sat there for a while just trying to fire as fast I could without even playing and I noticed it's slower than before. So, it's not just an online filter, it seems to be a block in the infrastructure of the game itself.

#5 Ben.

Ben.

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts
  • Location:North Devon, UK
  • Xbox Version:none
  • 360 version:unknown

Posted 03 September 2009 - 03:22 PM

I'm guessing there warming up to MW2 sad.gif

#6 NYCXBOX

NYCXBOX

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 268 posts
  • Location:UPPER NYC (Now in the Midwest)
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 September 2009 - 05:32 PM

YEP, Just noticed too.

WOW this sucks..

Anyone have any RF working in COD4 now?

#7 rafaliyo

rafaliyo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 87 posts
  • Location:Spain
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 September 2009 - 05:46 PM

yes there is a new patch, i was installing rf to my friend and when i would prove.......the patch.

But i know that work with 10.5 sps because the rf for cod waw works now on cod 4. Maybe the sps can be greater I dont try it



#8 Definitely Wapner

Definitely Wapner

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Location:New England
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 03 September 2009 - 06:35 PM

Highest I could get with my kit on the COD5 undetectable mode was 9.5 and it is still faster than anyone else can shoot with a pistol or G3. I'll try a bunch of different methods to see if I can find something that tricks the lock-up. The thing is, there is no detection filter like any of the COD5 patches, meaning it doesn't get tripped after the first clip. This is a "right from bullet one" limitation scheme.

#9 NYCXBOX

NYCXBOX

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 268 posts
  • Location:UPPER NYC (Now in the Midwest)
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 September 2009 - 07:03 PM

What Mod are you using?

3 Mode?

anyone know if the 3 shot or 5 shot burst still work in COD 4?

Thanks

#10 stonefoz

stonefoz

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 03 September 2009 - 07:34 PM

Can anybody try the avr mod I went to and the dog screwed up the disc

Edited by stonefoz, 03 September 2009 - 07:46 PM.


#11 NineLime

NineLime

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 494 posts
  • Location:USA
  • Interests:CoD4 360, Halo 3, Making game videos
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 03 September 2009 - 07:56 PM

Yeah... I just noticed it very slow today... this sucks because I just spent 35 dollars on stuff to start doing PIC mods... but the cod5 mode hex works at 150% of the regular mod speed under this patch?

#12 MickRaider

MickRaider

    X-S Hacker

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,880 posts
  • Interests:I have no interests
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 September 2009 - 07:57 PM

We don't encourage users to cheat in video games. If you wish to use a rapid fire mod do it offline in private.

Closed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users