Jump to content


Photo

E65, Trying To Re-flash The Drive, But It's Always "opening&q


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 desteny

desteny

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 02 November 2009 - 07:32 PM

this is a hitachi 78 drive.

i got E65 error, now it's kind of weird because i keep getting it after about a week, or two after i flash my drive, am i doing something wrong?
i am dumping the drive, restoring firmware, and then flashing the iXtreme firmware on it.

anyway... i am now trying to re-flash the drive, the drive's power source it the x360, i connected the power cable, and the video cable to it so it wont shutdown, and so it will work as the drive's power source.
to the drive i connected the computer's sata cable, but jungleflasher wont recognize the drive, and when i am looking at the x360 dash-board it writes that the drive is "opening", and the power button green light is flashing like it's trying to open the drive, so i guess that jungleflasher cant recognize the drive because the x360 is trying to open it.

is there a way to fix this problem?

#2 desteny

desteny

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 02 November 2009 - 10:01 PM

bump

#3 mhillaby

mhillaby

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 144 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 02 November 2009 - 10:08 PM

mine did that i think the fix was pressing eject 3 times.

#4 desteny

desteny

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 02 November 2009 - 10:26 PM

QUOTE(mhillaby @ Nov 2 2009, 11:08 PM) View Post

mine did that i think the fix was pressing eject 3 times.


just tried that, didn't work.

#5 desteny

desteny

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 03 November 2009 - 07:17 AM

bump.

please help!!!

#6 Takashi

Takashi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,744 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 November 2009 - 07:53 AM

The drive boots games, operates fine after flashing, for a week or so after?
That means the drive firmware is fine, reflashing WILL NOT fix it.
It's something else.




btw forum "bumping" is annoying, and in some cases, against forum rules.

Edited by Takashi, 03 November 2009 - 07:53 AM.


#7 desteny

desteny

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 03 November 2009 - 10:42 AM

QUOTE(Takashi @ Nov 3 2009, 08:53 AM) View Post

The drive boots games, operates fine after flashing, for a week or so after?
That means the drive firmware is fine, reflashing WILL NOT fix it.
It's something else.
btw forum "bumping" is annoying, and in some cases, against forum rules.


would you prefer that i bump the topic, or open a new one every time it goes to the second page?

anyone knows what should i do about the 360?

Edited by desteny, 03 November 2009 - 10:52 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users