Jump to content


Photo

Duox2 Lite?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 fithwum

fithwum

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 03 November 2009 - 10:55 PM

i have just ordered a duoX2 lite for my 1.3 xbox and i was wondering if it can be used to restore the tsop flash or will i just have to use the chip at all times?

any help would be great

#2 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,411 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 November 2009 - 11:25 PM

Just stick with the chip. Chances are you don't use Xbox Live on that console anymore anyway so why bother rebuilding the TSOP?

Edited by Alex548, 03 November 2009 - 11:25 PM.


#3 litspliff

litspliff

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 395 posts
  • Location:nebraska
  • Interests:electronics, music, your sister.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 04 November 2009 - 02:21 AM

agreed.


#4 fithwum

fithwum

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 04 November 2009 - 02:34 AM

cool. thanks for the help.

as long as i know that i can get the xbox up and running again that works for me.

and are there any suggestions as to what bios i should use on it?
keep in mind that i want to use a custom flubber and such

#5 Alex548

Alex548

    X-S Knowledgebase

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,411 posts
  • Gender:Male
  • Location:Your mom's house
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 November 2009 - 03:47 AM

BIOS: X2_5035. It's already 512k in size so you don't have to worry about resizing before flashing.

Create custom BIOS using X2_ConfigMaker (for your PC), then FTP it to your console and you're done.

Edited by Alex548, 04 November 2009 - 03:48 AM.


#6 litspliff

litspliff

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 395 posts
  • Location:nebraska
  • Interests:electronics, music, your sister.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 04 November 2009 - 04:19 AM

QUOTE(fithwum @ Nov 3 2009, 07:34 PM) View Post
cool. thanks for the help.

as long as i know that i can get the xbox up and running again that works for me.

and are there any suggestions as to what bios i should use on it?
keep in mind that i want to use a custom flubber and such


for custom flubber...

ind5003 (w/ config file or injected config)

or

X2_5035 (w/ config file on E:)



#7 fithwum

fithwum

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 04 November 2009 - 05:20 AM

ok thanks for the help by the way i was just looking at you store litspliff and you have some great stuff there i think im going to be talking to you soon about ordering some stuff.

from what i here you are the one to go to for lots of things

#8 fithwum

fithwum

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 21 November 2009 - 10:02 PM

just an update.

i got my chip and the install was easy, and the flashing went great X2-5035 with F and G partitions.
thanks for all the advise.

now all i have to do is get a massive SATA drive for my xbox




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users