Jump to content


Photo

Can't Launch Ms Dashboard Or Xbmc


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 torrgan

torrgan

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 29 November 2009 - 05:57 AM

Hey,

So i'm having a problem with my softmodded xbox. It boots up fine to the EvolutionX V+3935 Dashboard, but I can't launch XBMC or the MS Dashboard from there. When i try to launch either of these the xbox seems to get stuck at an evolutionX splash screen.

Since the evolution dashboard boots up I have ftp access to the xbox. What can I do?

I might have deleted a needed file when trying to install the latest XBMC.

Ideas?

If you need more information let me know and i'll try to get that,

Thanks

#2 HiTMaN-239

HiTMaN-239

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 57 posts

Posted 06 December 2009 - 08:59 AM

QUOTE(torrgan @ Nov 28 2009, 10:57 PM) View Post

Hey,

So i'm having a problem with my softmodded xbox. It boots up fine to the EvolutionX V+3935 Dashboard, but I can't launch XBMC or the MS Dashboard from there. When i try to launch either of these the xbox seems to get stuck at an evolutionX splash screen.

Since the evolution dashboard boots up I have ftp access to the xbox. What can I do?

I might have deleted a needed file when trying to install the latest XBMC.

Ideas?

If you need more information let me know and i'll try to get that,

Thanks


boot with a rescue disc (frosty's is nice) and replace your missing files or just replace everything with the latest xbmc




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users