Jump to content


Photo

Xlink Kai And Windows 7


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ledjohnnyboy

ledjohnnyboy

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 05 December 2009 - 05:34 AM

Hi i use Windows 7 and i am wondering if this is an OS problem-sometimes I try to join a game with someone who has a ping of 15 ms and it gives me the error but I am able to play with other people just wanting some advice
thanks

#2 themashedavenger

themashedavenger

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 35 posts

Posted 09 December 2009 - 10:18 AM

i cant actually get xlink working with 7 at all....
once it gets to the progress bar on the installer itkeeps saying "the systm administator has set policies to prevent this installation"

can sumone tell why im stuck?
i got that windows 7 starter disc thing and sum loader thing to stop it expiring,
i dont really know what im doing or anything but xbc is working fine, is
there a setting or box i can uncheck?
thanks

#3 ste030

ste030

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 183 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 December 2009 - 01:12 PM

hi had the same problem with windows 7.
go to start menu, all programs, xlink......
find the start xlinkai link and right click it and go to properties
click the compatability tab and tick the box which says "Run this program in compatability mode for"
then once clicked select vista service pack 2 in the drop down box
click ok
try see if it works wink.gif


ste

QUOTE(themashedavenger @ Dec 9 2009, 09:18 AM) View Post

i cant actually get xlink working with 7 at all....
once it gets to the progress bar on the installer itkeeps saying "the systm administator has set policies to prevent this installation"

can sumone tell why im stuck?
i got that windows 7 starter disc thing and sum loader thing to stop it expiring,
i dont really know what im doing or anything but xbc is working fine, is
there a setting or box i can uncheck?
thanks


as for this right click on the xlink installation icon and click run as administrator that should help.... if not disable UAC

ste

#4 ramaa

ramaa

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 30 December 2009 - 01:35 AM

i DOnt think its a Win 7 problem!
I have been able to use Kai flawlessly with win 7




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users