Jump to content


Photo

2nd Xbox E79 Or Rrod Another Paperweight!


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 06:08 PM

i fucked my first xbox by not dumping flash properly and flashed xbreeboot without checking....my fault dumb ass!!!
now im on my second and i just get e79 or rrod no matter which way i patch kv and config so i tried flashing back orig and i get rrod ffs im havin no luck!! anyone help dump looks fine ta v much

iv spent days doin this shit an dont want to waste money on another...

dump from degraded... no errors

CB version 1888 ldv 0
CD version 1888
CE version 1888
CF(0)version 7371 ldv 8
CF(1)version 7363 ldv7

dumpfrom 360 flash tool

cb 1888 pairing 0x546510 ldv 0
cd 1888 patch 0 7371 ldv 8
ce 1888 patch 1 7363 ldv 7

nothing in key vault area

and there is a list of xex files on the ffs section

#2 Br0k3R

Br0k3R

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 December 2009 - 06:11 PM

have you soldered jtag 3x 330 ohm resistors or 2 diodes?

#3 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 06:12 PM

that was quick!!! two diodes


#4 Biaz

Biaz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 190 posts

Posted 15 December 2009 - 06:59 PM

The xbox won't boot the original NAND with the JTAG wires mounted.

#5 kipper2k

kipper2k

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 549 posts
  • Location:Manitoba, Canada
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 15 December 2009 - 07:10 PM



After you write original Nand file back to the Nand, read it from the Nand again and then compare that read with the original Nand file you got. If it is not the same then the issue is with the Nand not being written correctly. If it is the same then unsolder your jtag wires on one end to ensure they are not interfering somehow, and then also clean up the solder pads incase you have shorted something.

Use a dab of flux on the pads and then touch the pads with the soldering iron to ball up the solder on the pads, then clean up the mess with isopropl Alcohol, use a magnifying glass around the area looking for solder splashes etc


#6 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 07:12 PM

thanks ill try that now

#7 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 09:02 PM

tried that flashes matched still nothing its crackin me up!!!!!!!


#8 kipper2k

kipper2k

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 549 posts
  • Location:Manitoba, Canada
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 15 December 2009 - 09:40 PM

QUOTE(fullfocus @ Dec 15 2009, 09:02 PM) View Post

tried that flashes matched still nothing its crackin me up!!!!!!!



is this a 360 thats had the xclamp fix, the only options i see at the moment is to remove all the wiring, clean all pads and try to reboot. I know there have been a few coincidental motherboard failures when people have done the jtag wiring, it could be an accidental short has already damaged the motherboard. it is possible it still is shorted so if you are positive that the nand contains a good image then remove all wires, and do a good cleanup to try to get it to reboot. Also check the power supply to make sure it doesnt red light on you. Try a different power supply if you have one, also try a different ring of light if you have a spare,

these are pretty well the only options left you can try without getting professional help (and a big hammer).

Edited by kipper2k, 15 December 2009 - 09:46 PM.


#9 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 10:21 PM

yes it looks like its had the x clamp fix an i think i will tie the two xboxs to the back of my car an murder it!!!!

#10 fullfocus

fullfocus

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 15 December 2009 - 11:05 PM

i didnt flash xell to get my cpu key should i have before i done anything i cant boot xell either same e79 error


#11 Br0k3R

Br0k3R

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 December 2009 - 12:05 AM

flash xbr only with rawkv - without rawconfig - it helped for me smile.gif

#12 geron

geron

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 16 posts

Posted 16 December 2009 - 12:39 AM

flashing just the kv file worked for me as well. Some people say that the config file important but noone can say why. All I saw is that without the config file I had to re-enter my original language/region settings and my avatar was gone. Not a big deal.

#13 kipper2k

kipper2k

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 549 posts
  • Location:Manitoba, Canada
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 16 December 2009 - 01:56 AM

QUOTE(geron @ Dec 16 2009, 12:39 AM) View Post

flashing just the kv file worked for me as well. Some people say that the config file important but noone can say why. All I saw is that without the config file I had to re-enter my original language/region settings and my avatar was gone. Not a big deal.



i had no luck with the config file either, i didnt bother with it, i just entered the info again when it booted up





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users