Jump to content


Photo

Issue With Graphical Homebrew Only


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 qe2eqe

qe2eqe

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 19 December 2009 - 10:08 PM

Some things work, some things don't.
By not working, it loads the app and looks fine, but it won't respond to input from controller.

UnleashX, EvoX: works
GTA VC, Serious Sam on the hard drive: works
rRootage, MednafenX, xLime: doesn't work
XBpartioner, LinksBoks (one version), ConfigMagic: works



I soldered pads for the tsop flash, I used xboxhdm to (re)-make my C drive.

Booting from different dashes, and different bios's (x2 5035, 4977 & M7), I am met with fail.

#2 VampX

VampX

    X-S Legend

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,149 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 19 December 2009 - 11:35 PM

Is your pad in controller port #1?

#3 qe2eqe

qe2eqe

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 20 December 2009 - 07:58 AM

Wowww.

That did it.

Really! I flashed two more bios'es, I googled it ten ways, I tried different dashes and copied the contents of e:/c: from another xbox... inches away from learning how to linux on xbox so I could dmesg...

wow.....

Anyway, superthanks for the prompt supersolution. Excellentdelicious job, sir, bright sparks of ultrajustice spring forth from your awesome.

=) =) =) =)
=) =) =) =)

#4 Clockface

Clockface

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 posts

Posted 20 December 2009 - 02:39 PM

No offence mate, but why would your pad ever be in any but the first port? I'd always assume that port one is the main control port, and only use the other ports for 2+ player gameplay.

Well spotted BTW, Vampx, it wouldn't have occured to me to ask about that.

#5 qe2eqe

qe2eqe

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 20 December 2009 - 05:29 PM

I've never really been a console gamer - someone just gave me their xbox to fix, and it took off from there.
Also, I got an xbox on an xbox, and they're facing away from me so I can switch cables faster. Seriously, like three days of hobby time spent on this seemingly well documented bug (aka feature).

#6 VampX

VampX

    X-S Legend

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,149 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 20 December 2009 - 06:17 PM

The 3 main rules of xbox.

1 - Program doesn't respond to the pad = your pad is not in controller port #1
2 - it wont boot!! = remove the savegame of the program from your ms dash and reboot.
3 - it won't transfer! = your filenames contain illegal characters, rename it.



#7 qe2eqe

qe2eqe

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 10 January 2010 - 11:31 PM

add to 2.: delete xyz and e/cache.
3: I wrote a script for that
gv
It's not like I don't rtfm =)

#8 VampX

VampX

    X-S Legend

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,149 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:none

Posted 11 January 2010 - 01:27 AM

Yeah I was at my cousins place a couple days ago and his Xbox was set to 16x9 video,
but he had just changed his tv to a 4x3 crt so he asked if i could change the options for him since he couldn't find out how.

So i go to his original xbox dash, and the fucker won't start! just rebooted to xbmc all the time.

then finally i remembered how there's cache in X/Y/Z so i cleared that out,
and right after that the MS Dash did it again!

So i changed his settings to 4x3 and rebooted, NOTHING!

A long story short, turns out he had set his TV to 16x9 >_<

Well atleast the MS Dash works again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users