Jump to content


Photo

Liteon 93450c Freezes Reading Bank 0


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 XmdawgX

XmdawgX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.1 (opus)

Posted 31 December 2009 - 08:00 AM

So I got everything soldered up, checked it all with a multimeter. Everything seems to be good on the soldering end.


I am able to get status 72 pretty easily in both JungleFlasher and DosFlash.

When it comes to reading though, I get "Reading Bank 0" and nothing happens.

In Jungle flasher about 3 dots will go by until it freezes and in DosFlash it will just freeze while on "Reading Bank 0" down the bottom.

Has anyone had this issue or found a way to solve it? I've looked around and haven't found anything about it freezing during read.

Any help would be much appreciated. Thanks!

#2 XmdawgX

XmdawgX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.1 (opus)

Posted 31 December 2009 - 08:19 AM

Ahhhh nevermind smile.gif I managed to get it working.


To anyone who has this issue... Even if you don't have a Winbond SPI inside, try the same method used to dump the Winbond SPI.


QUOTE(syntaxerror329)


-start JF
-put the switch in position 1 (ON)
-power drive
-in the MTKFlash Tab click "intro"
-it shoudl get "recognized" as unknown flash chip with status 0x72 like it was in Dosflash
-put switch in position 2 (OFF)
-click onto "intro" again
-now JF should recognize the Winbond SPI with status 0x72 and you can dump the whole drive


I used these steps to get it to work. The Vendor and Device IDs and name/size/etc came up the same the second time after turning the switch to the off position, but it read through the banks like a charm.

Sorry for this useless post sad.gif Hope someone in the future finds this info useful.

#3 sernul

sernul

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 31 December 2009 - 07:43 PM

What? You never turn it back on?

#4 mesang

mesang

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 04 June 2010 - 07:36 PM

Works like a charm, perfect!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users