Jump to content


Photo

Duox2 Boot Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 18 January 2010 - 09:26 PM

I generally don't like to post issues, because I tend to figure them out myself, but this one has me stumped. I have a v1.0 xbox with a DuoX2 with iND bios on one bank, and the latest Xecuter 2 bios on the other. I can get it to boot fine from the power button most of the time, other times it will do the same as when I boot from the eject button. When I boot from the eject button it turns on, shows me the iND boot screen, then turns off. I don't have the BT soldered and I think my D0 is loose.


#2 Joes2Silly

Joes2Silly

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 254 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 20 January 2010 - 01:28 AM

It was the D0, either that or the PSU. It's working now and that's all that maters cool.gif

#3 litspliff

litspliff

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 395 posts
  • Location:nebraska
  • Interests:electronics, music, your sister.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 12 February 2010 - 12:35 PM

bridge your BT to the chip, that way it always boots the chip....read the sticky post for details.

there is no reason for you to boot retail xbox bios unless you are a live lamer trying to get caught with a modded console.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users